4-те най-добри марки масла за коли

Да изберете подходящи масла за коли е предизвикателство, което не трябва да бъде пренебрегвано с лека ръка. Не всички видове масла са приложими за всеки тип автомобил. Нещо повече, неподходящото масло може да повлияе негативно на функционирането на вашата кола. Преди да изберете вашето масло, нужно е да си отговорите на следните въпроси: какъв е видът на вашия автомобил, на каква възраст е, какво препоръчва производителя за дадената марка кола, при какви условия най-често карате вашия автомобил (зимни, летни или и двете). След като се установили всичко това, сте изправени пред дилемата коя марка моторни масла за коли да изберете. Пазарът е пълен с различни видове продукти с разнообразни цени и качество, но на кои да се спрете, така че да си гарантирате качество.

Кои са най-добрите марки масла за коли у нас?

Проучване сочи, че сред най-добрите масла за коли у нас са тези четири: Castrol, Bardahl, Total и Motul. Какви са техните специфики и защо са толкова добри? – всичко това ще разгледаме по отделно.

1. Моторни масла марка Castrol

Моторните масла под наименованието Castrol са предназначение за всички възможни превозни средства. Те са разнообразни, с широк обхват на ръчни и автоматични трансмисионни течности, охлаждащи, почистващи и поддържащи продукти. Castrol се развиват и в продукцията на масла за селскостопански машини и други, свързани с индустрията и инженерството. Всички масла под марката Castrol са висококачествени, осигуряват продуктивност, използвани са екологични продукти и са сред най-търсените от потребителя в световен мащаб.

2. Масла за коли Bardahl

Bardahl  е известна марка масла за коли, която се продава в целия свят от далечната 1939 година. Марката притежава най-високото ниво за качество, заслужила титлата си след десетки години производство на най-добрите материали в областта на автомобилната индустрия. Всички продукти, които са използвани, са надлежно тествани и отговарят на всички изисквания за висок стандарт. С течение на времето Bardahl  не спират да се усъвършенстват в производството на масла за коли. Доверете им се и няма да сбъркате.

3. Total – технология при маслата за коли

С напредването на технологиите и моторните масла за коли с марка TOTAL бележат сериозен възход. Марката инвестира в добри умни продукти, които пестят гориво и се грижат за околната среда и да се грижат за двигателя. Моторните масла с  марка Total са предпочитани от Световните рали шампионати, както и от Формула 1.

А това, ако не е гаранция за високо качество!

4. Motul – в крак с времето

Motul е марка моторни масла за коли, която се е доказала с времето. Нейните продукти отговарят на всички проверки, свързани с качеството и безопасността. Моторните масла за коли Motul се грижат прецизно за вашия автомобил, като му предлагат възможност за дълъг живот и добра поддръжка.

Разгледайте марките моторни масла, които предлагаме в нашия онлайн магазин. Поръчайте бързо и лесно на добра цена водещите марки моторни масла за коли.