За удобството на нашите клиенти, ние от timo.bg предлагаме следните начини за заплащане на закупените стоки, в търговските ни обекти или от електронния магазин:

  1. ПРИ ПОКУПКА НА СТОКИ ОТ НАШ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ

Във всеки един от нашите магазини може да заплатите Вашите покупки в брой или с дебитна/ кредитна карта, посредством ПОС терминал.

  1. ПРИ ДОСТАВКА С КУРИЕР НА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ

При доставка на стоките с куриер, плащането се извършва в български лева, в брой или чрез дебитна/ кредитна карта на ПОС терминал при куриера, като се заплаща само стойността на поръчаната стока, без начисляване на такси или комисионни върху платената сума. Общата сума, която дължите, ще бъде ясно обозначена в предварително изпратен от нас E-mail за потвърждение на Вашата поръчка.

  1. ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

В случай, че желаете да заплатите Вашите покупки по банков път, е необходимо в процеса на поръчката да изберете този метод на плащане. При завършване на поръчката, ще видите данните за банковата ни сметка.
Веднага, след като получим сумата по превода, ще организираме транспорта на Вашата поръчка. Тъй като обработването на банковите плащания обикновено отнема един работен ден, моля да имате предвид този срок при извършването на поръчките Ви.

Нашата банкова сметка в български лева:

  • Райфайзенбанк България ЕАД
  • Титуляр: Ауто ЕС БГ ЕООД
  • IBAN: BG31RZBB91551008145152
  • BIC: RZBBBGSF

Независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащанията.

При доставка на стоки с куриер, в случай, че е заявен фиксиран час на доставка, експресна поръчка, стоката е с нестандартен размер и (или) тегло, както и когато общата стойност на поръчката е по-малка от 100.00 лв., цената на доставката се изчислява съгласно действащия ценоразпис на куриерската фирма. Цените за доставка може да намерите в раздел Условия на доставка.

При желание от Ваша страна, ще Ви бъде издадена данъчна фактура, като за целта е необходимо при извършване на поръчката да оставите Вашите фирмени данни. Фактурата ще бъде изпратена заедно с Вашата поръчка.