fbpx

Услуги

Безплатна доставка

Безплатна доставка

До адрес, с наш транспорт, за покупки над 49.95 лв. с ДДС (за гр. София в рамките на Околовръстното шосе; за гр. Бургас в рамките на Околовръстното шосе и кв. Меден рудник).

Монтаж, замерване на електрическата система на автомобила

Запазване на час за доставка до адрес

Зареждане и проверка на акумулатори

Смяна на масла и филтри, ремонт на ходова част, спирачна система

Възстановяване на акумулаторни клеми

НАШАТА МИСИЯ

Като директни вносители на голяма част от стоката, която предлагаме, ние гарантираме много добри цени и високо качество на предлаганите артикули. Също така, закупувайки стока от нашият онлайн магазин, Вие ще получите професионална консултация, за да бъдете сигурни, че не просто си купувате стока, а получавате комплексно решение за Вашите нужди. През годините на нашата дейност, ние изградихме много добри взаимоотношения с редица колеги от бранша, което ни гарантира непрекъснат достъп до десетки хиляди артикули. По този начин успяваме да сме максимално полезни за нашите клиенти, имайки възможността във всеки един момент да наблюдаваме цените и наличностите и да подбираме най-добрата цена и най-бързата доставка на артикули, които не поддържаме на склад. Благодарение на изградената ни магазинна мрежа в София и Бургас, в тези два града предоставяме и доставка до адрес, услуга, от която са се възползвали вече голям брой наши клиенти, които нямат възможност и време да посетят стационарните магазини в работното им време.

Ние от Ауто ЕС ЕООД смятаме, че е наше задължение да обслужваме нашите клиенти, качествено, коректно и да бъдем съвсем искрени и честни спрямо предлаганата стока и сроковете на доставка. За нас е много важна обратната връзка, затова молим нашите клиенти да са активни в комуникацията с нас и да не се колебаят да изискват, да предлагат и да споделят и добрите и лошите неща, които са им направили впечатление.

Нас ни има благодарение на Вас- нашите клиенти и Вашето доверие- за което Ви благодарим!

Отзиви

Мого добро обслужване от страна на Бургаския магазин. Бърза и точна доставка от компетентен и приветлив служител. Продължавайте в същия дух. Успех!

Тодоров

Карам Ситроен Немо 1.4 Дизел 2008г. закупих го от магазина в Бургас 2015г. декември, до ден днешен нямам никакви проблеми.Препоръчвам.

Евгени

Днес закупих този акумулатор през сайта от гр.Бургас! Държа да отбележа за изключително любезното отношение на продавача към мен както и за отличния начин на доставка! Благодаря ви!

Георги Калев

Ползувам EXIDE PREMIUM три и половина години. Отличен!

Стойчев

Блог