Великолепната четворка

Ние от timo.bg имаме удоволствието да Ви представяме „Великолепната четворка“ на марката EcoiLine. Това са четири вида акумулатори, които покриват над 70% от автомобилния парк в България. Тези акумулатори са специално подбрани  да отговорят на нуждите на най-често използваните автомобили като по марки, възраст и модели, така че да не товарят излишно бюджета на потребителя. Акумулаторните батерии EcoiLine  са насочени към по-бюджетните автомобили, които не разполагат  с много електроника и Start-Stop система. Тези акумулатори са дългоочаквания отговор на често задавания въпрос от клиентите: Защо да плащаме за нещо, което не ползваме?

* Еко цената важи при върнат стар акумулатор със същият капацитет на място в магазин на timo.bg

Акумулатори EcoLine

EcoiLine е обслужваем акумулатор, който позволява на всички потребители, които обичат да „човъркат“ по автомобила си, да го отварят и проверяват и в редките случаи, когато се налага, да му доливат дестилирана вода. Акумулаторите EcoiLine  са с най-ниска цена, съпоставяйки показателите качество – цена и то без компромис със стартовия ток, който може да поискате да бъде измерен, преди да закупите акумулатора, със специален уред, наличен във всеки магазин на timo.bg. По този начин ние гарантираме на потребителя, че съдържанието вътре в акумулатора отговаря на написаното на етикета.

EcoiLine са произведени в най-модерните заводи за акумулатори в Европа и са с 18 месеца гаранция.

Преди да закупите акумулатор, моля посъветвайте се с консултантите от timo.bg, дали акумулаторът е съвместим с Вашия автомобил.