Онлайн магазинът www.timo.bg е създаден и е собственост на Ауто ЕС ЕООД.

За 10 годишната си история Ауто ЕС ЕООД се доказа на пазара за авточасти, акумулатори и моторни масла, като лоялен и коректен партньор на редица частни и корпоративни клиенти. Следвайки логиката на пазара и все по големият напредък на технологиите в днешно време, ние създадохме този онлайн магазин за да предложим на нашите настоящи и бъдещи клиенти по-лесно, удобно и отговарящо на техните желания и потребности обслужване.

Като директни вносители на голяма част от стоката, която предлагаме, ние гарантираме много добри цени и високо качество на предлаганите артикули. Също така, закупувайки стока от нашият онлайн магазин, Вие ще получите професионална консултация, за да бъдете сигурни, че не просто си купувате стока,  а получавате комплексно решение за Вашите нужди. През годините на нашата дейност, ние изградихме  много добри взаимоотношения  с редица колеги от бранша, което ни  гарантира непрекъснат достъп до десетки хиляди артикули. По този начин успяваме да сме максимално  полезни за нашите клиенти, имайки възможността във всеки един момент да наблюдаваме цените и наличностите и да подбираме най-добрата цена и най-бързата доставка на артикули, които не подържаме на склад. Благодарение на изградената ни магазинна мрежа в София и Бургас, в тези два града предоставяме и доставка до адрес,  услуга, от която са се възползвали вече голям брой наши клиенти, които нямат възможност и време да  посетят стационарните магазини в работното им време.

Ние от Ауто ЕС ЕООД смятаме, че е наше задължение да обслужваме нашите клиенти, качествено, коректно и да бъдем съвсем искрени и честни спрямо предлаганата стока и сроковете на доставка. За нас е много важна обратната връзка, затова молим нашите клиенти да са активни в комуникацията с нас и да не се колебаят да изискват, да предлагат и да споделят и добрите и лошите неща, които са им направили впечатление.

Нас ни има благодарение на Вас- нашите клиенти и Вашето доверие- за което Ви благодарим!